Top bedrijvengids GeheimenJe tegenkomt websites aldoor frequenter bedrijvengidsen in de zoekresultaten terugkomen. Wat zijn nu eigenlijk online bedrijvengidsen en wat heb je er met teneinde op deze plaats ons vermelding te behalen?


Een websites bedrijvengids is eigenlijk ons sites databank waarin allerhande informatie over ondernemers ogen. Soortgelijk betreffende een Gouden Gids maar dan enig websites. Bedrijven kunnen meestal alleen kiezen ofwel ze hier zich voor opgeven ofwel ook niet, af en toe worden een gegevens ook tot persoonlijk inzicht aangevuld. Daar kan zijn in Nederland een zo assortiment met websites bedrijvengidsen, helaas ook niet elkeen een momentje kwalitatief.

 

 

Zoekgedrag en bedrijvengidsen


Almaar vaker kunnen personen op zoek tot een dichtstbijzijnde supermarkt, eethuisje ofwel apotheker en een bedrijvengids die zichzelf richt op lokale ondernemers, zoals de bedrijvengids met Breda, speelt hier dan ook praktisch op in. Ons bedrijvengids kan online eenvoudigweg en snel een totaalbeeld melden betreffende ondernemers die voldoen met een wensen aangaande een bezoeker. Ernaast kan die meteen gadeslaan op welke manier die te contacteren kan zijn en waar die zich bevindt. Door zodra evenement achtergrondinformatie te verschaffen over de diensten ofwel middelen informeer je een bezoeker en zal die hierdoor desnoods contact opnemen, ze vinden namelijk vlot de straat naar je onderneming.

 

 

Linkpopulairiteit bedrijvengids.amsterdam


Behalve de directe vindbaarheid via de plaatsing in een bedrijvengids, waardoor je zeker directe bezoekers ontvangt, kan ons vermelding in een bedrijvengids tevens leiden tot zijdelings meer zoekverkeer. Een linkpopulairiteit betreffende een webshop bepaald namelijk voor een groot deel de vindbaarheid betreffende je webwinkel. Allicht is capaciteit hierbij het voornaamste. Ga uiteraard niet jouw webshop opgeven bij allerlei ‘linkfarms’ maar zorg het je immers vermeld staat op de meeste essentiele en serieuze bedrijvengidsen over Holland of jouw gebied. Een bedrijfsbeschrijving hierbij kan daar voor wensen dat jouw ook op welke manier op de voornaamste woorden in de zoekmachines getoond is.

Je kan jouw beurs vermelden op talloze sites platformen, waaronder tientallen bedrijvengidsen en meerdere variaties op de telefoongids. Heeft het nut en zo ja, kan zijn dit dan nodig om ons betaalde vermelding te nemen of ook niet? Met name de vraag ofwel je moet betalen een vermelding is apart relevant. Als firma word jouw namelijk geregeld benaderd wegens zo’n betaalde vermelding.

De vermeldingen dragen bij met je (lokale) vindbaarheid
Allereerst wat verdere over de vermeldingen op deze sites bedrijvengidsen en waarom ze echt belangrijk zijn. Je vermelding op die online bedrijvengidsen -deze geraken in het vakgebied ook citations genoemd- draagt bij met een vindbaarheid over jouw webshop, in het bijzonder lokaal, doch ook landelijk. Hoe het exact in elkaar zit lees je in mijn artikel aan het hernieuwen met jouw lokale vindbaarheid. Veel citations hebben is zeker juist.

Miljoenen bezoekers, maar hoeveel opmaken je bedrijf?
DTG (ja, die bouwt verder sites) claimt het er maandelijks miljoenen bezoekers naar detelefoongids.nl aankomen. Eerlijk gezegd durf ik daar immers mijn vraagtekens voor te zetten. Bestaan dat unieke klanten ofwel juist dit aantal bezoeken? En waarom komen die lieden op die webshop? Omdat op welke manier speurtocht jij tegenwoordig nog een telefoonnummer op? En betreffende alle klanten welke op die website komen, hoeveel zien er dan daadwerkelijk jouw beurs?

 

 

Aantal bezoekers zegt weinig tijd


Dit vormt vast indruk teneinde zo betreffende cijfers te coulissen, doch kijk nader vervolgens enig een omvangrijke, ruwe cijfers. Enig dit reeks klanten zegt ook niet heel wat. Aangezien:

 

 

Hoeveel aankomen er bovendien dan de eerste pagina?


Wat doen ze verder op die website?
Op welke manier vaak wordt een bedrijf gemiddeld vertoond?
Is het het minimale bedrag aangaande € 162 waard?
En vanwege de duidelijkheid: een standaard vermelding op detelefoongids.nl is gratis. Dus: verdien je die € 162 per jaar retour? Als je dat minimaal verdubbelt qua winst via welke betaalde vermelding, kan zijn het de moeite waard.

Verder bedrijvengidsen beschikken over mogelijk veel bezoekers, maar…
Aangaande de tientallen bedrijvengidsen welke daar bestaan, zullen er ook vast de nodige claimen het daar ons x-reeks bezoekers op hun site komt. Hiervoor geldt uiteraard identiek zodra hetgeen daar vanwege De Telefoongids geldt. Dit reeks klanten zegt weinig tijd, hoe merkbaar word je en wat levert dit jouw op? Ook in mijn artikel over “de gemeentegids” vroeg je me alang af wie meteen feitelijk je betaalde vermelding tegenkomt.

 

 

Er zijn vanzelfsprekend gegevens


Het grote voordeel met websites is het daar data bedrijvengids den haag zijn. Van ons postercampagne kun jouw enkel schatten hoeveel mensen een poster gezien zouden kunnen beschikken over. Bij websites kun jouw per website het aantal klanten meten. Uiteraard voor een betaalde vermelding dien jouw toch dit wordt ook wel statistieken mogen krijgen van een resultaten. Yalwa, dat nauwelijks kosteloos vermeldingen meer aanbiedt, garandeert tenminste 1000 bezoekers per jaar. Op je vermelding. Is dat € 60 waard?

 

 

Enig nog betaalde vermelding op Yalwa


Betaalde vermelding bij Yalwa levert 1000+ klanten per jaar op

Goed, en hetgeen afleveren je welke 1000+ bezoekers op je vermelding op vervolgens? Hoeveel daarvan komen op jouw website en geraken uiteindelijk client? Dat zijn relevante vragen teneinde te bepalen ofwel betalen voor jouw vermelding wel zeker nuttig kan zijn.

Overigens belangstelling ik me daarenboven nog immers af op welke manier ze jou verdere dan 1000 klanten kunnen garanderen…

 

 

Vervaardigd de backlink op detelefoongids.nl alsnog verschil?


Bij enkele gratis vermeldingen heb je ons backlink, en regelmatig krijg jouw een backlink als je betaalt. Op detelefoongids.nl vormt dat nauwelijks verschil. Althans, niet wegens je SEO. Omdat alhoewel links over betekenis bestaan vanwege dit opbouwen betreffende jouw websites autoriteit, geldt het maar enorm gering vanwege nofollow-links. En de backlinks op detelefoongids.nl -en een meeste online bedrijvengidsen- bestaan nofollow. Dus vanwege de backlink hoef jouw dit niet te verrichten.

DTG voegt rel=nofollow toe aan link kosteloos vermelding detelefoongids.nl

 

 

Betalen=dofollow-backlink


Wanneer jouw betaalt een websites vermelding, hoort het een dofollow-link te zijn. Zeker een betaalde vermelding op ons online gids zou daarmee altijd nofollow dienen. Bij detelefoongids.nl heb jouw bij een voor niets vermelding ook standaard ons nofollow-link. Ook niet gek allicht. Omdat bij een voor niets vermelding wél linkjuice en bij een betaalde vermelding nauwelijks linkjuice voelt verder niet goed. Het enig wat DTG hier alsnog zou kunnen doen kan zijn nauwelijks backlink bij een voor niets vermelding en een nofollow-link bij ons betaalde vermelding. Doch ja, een webshop hoort daar wel bij nu, toch?

 

 

Geen verschil betaalde ofwel voor niets vermelding


Qua backlink is er zeker nauwelijks verschil tussen een betaalde of voor niets vermelding op detelefoongids.nl. Het enige verschil is verdere zichtbaarheid. En daarvan mag je je afvragen ofwel het zeker het geld waard kan zijn. Omdat hoeveel is dat nu feitelijk en hetgeen gaat het je concreet opleveren?


Jaarlijkse onkosten wegens detelefoongids.nl: 162 euro (te duur!)

Doe dit niet voor de link
Opwindend, zo’n link, maar voor heb je welke vermelding ook niet benodigd. Echt zo’n nofollow-link niet. De kans dat jouw daarmee (zijdelings) SEO-voordeel haalt met deze nofollow-link is miniem. Lieden welke op speurtocht bestaan naar een beurs, en het via zo’n bedrijvengids verrichten, moeten ook niet spoedig de link aangaande de webshop segmenten. Dit enig goedkoop kan zijn het ze naar jouw site komen. Maar ga je daar jaarlijks honderdtallen ofwel ook duizenden euro’s met uitgeven? Omdat als je bij iedere bedrijvengids ons betaalde vermelding neemt, lopen een kosten flink op. En zijn het allemaal echt potentiële klanten die je zo op jouw webshop ontvangt?

Die spelers komt daar op een webwinkel?
Een enig aanleiding hoezo jouw ons betaalde vermelding zou nemen kan zijn indien enorm helder kan zijn die spelers daar op een bedrijvengids komt en welke spelers aansluit op je doelgroep. Dan kan een prominente vertoning lonend zijn en uiteraard klanten opleveren. Dat zou zo’n websites bedrijvengids je behoren te kunnen aantonen met cijfers. En dan nog is het waarschijnlijk afwachten wat het je zeker oplevert. Omdat: “Behaalde gevolgen uit dit verleden leveren geen garanties vanwege de toekomst”, toch?

Betaal je wegens jouw sites vermeldingen ofwel heb je dat gedaan? Ik ben benieuwd ofwel jouw op deze plaats expertise mee hebt, deel welke hieronder, opdat ook anderen hier aangaande kunnen leren.


 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Top bedrijvengids Geheimen”

Leave a Reply

Gravatar