Niet bekend Feiten over bedrijvengidsJouw voorbij komt online steeds vaker bedrijvengidsen in de organische zoekresultaten terugkomen. Hetgeen zijn nu eigenlijk online bedrijvengidsen en wat heb je daar met teneinde op deze plaats ons vermelding te behalen?


Ons websites bedrijvengids is eigenlijk een online databank waarin allerlei informatie over ondernemers staan. Vergelijkbaar met de Goudkleurige Gids doch vervolgens enkel online. Ondernemers mogen veelal alleen kiezen ofwel ze hier zichzelf vanwege inschrijven of niet, soms worden een gegevens ook tot persoonlijk inzicht aangevuld. Daar is in Nederland een zo assortiment met websites bedrijvengidsen, helaas ook niet elkeen enigszins kwalitatief.

 

 

Zoekgedrag en bedrijvengidsen


Almaar frequenter gaan personen op zoek naar een dichtstbijzijnde supermarkt, restaurant ofwel apotheker en ons bedrijvengids welke zich richt op lokale bedrijven, zoals de bedrijvengids aangaande Breda, speelt hier dan ook praktisch op in. Ons bedrijvengids kan websites eenvoudigweg en snel een inzicht melden betreffende ondernemers die voldoen aan de wensen met de bezoeker. Ernaast mag die regelrecht zien op welke manier die te contacteren kan zijn en waar die zichzelf bevindt. Door wanneer festival achtergrondinformatie te verschaffen over een diensten of middelen informeer je een bezoeker en zal die hiermee eventueel aanraking opnemen, ze ontdekken immers vlot de straat naar jouw onderneming.

 

 

Linkpopulairiteit bedrijvengids.amsterdam


Behalve de directe vindbaarheid via de plaatsing in een bedrijvengids, waardoor je zeker directe klanten krijgt, mag een vermelding in een bedrijvengids tevens leiden tot zijdelings meer zoekverkeer. Een linkpopulairiteit betreffende een webwinkel bepaald namelijk een groot deel een vindbaarheid aangaande jouw site. Vanzelfsprekend kan zijn capaciteit hierbij het voornaamste. Ga zeker niet jouw webshop opgeven bij allerlei ‘linkfarms’ maar zorg het je immers vermeld staat op de meeste belangrijke en serieuze bedrijvengidsen over Nederland ofwel je gewest. Een goede bedrijfsbeschrijving hierbij mag daar vanwege wensen dat jouw tevens op welke manier op een voornaamste woorden in de zoekmachines getoond is.

Je kan je evenement vermelden op talloze online platformen, waaronder tientallen bedrijvengidsen en verscheidene varianten op een telefoongids. Bezit het nut en zo ja, kan zijn dit dan nodig teneinde ons betaalde vermelding te nemen of ook niet? Met name de vraag ofwel jouw moet betalen een vermelding is apart relevant. Als firma word jouw namelijk geregeld benaderd wegens zo’n betaalde vermelding.

De vermeldingen dragen bij met jouw (lokale) vindbaarheid
Allereerst hetgeen meer over een vermeldingen op die websites bedrijvengidsen en waarom ze echt belangrijk zijn. Je vermelding op deze websites bedrijvengidsen -die geraken in ons vakgebied tevens citations genoemd- draagt voor met de vindbaarheid betreffende je website, bovenal lokaal, doch verder landelijk. Hoe het exact in elkaar zit lees je in mijn artikel aan dit verbeteren aangaande jouw lokale vindbaarheid. Heel wat citations beschikken over kan zijn zeker goed.

Miljoenen bezoekers, doch hoeveel opmaken jouw beurs?
DTG (ja, welke bouwt verder sites) claimt het er maandelijks miljoenen bezoekers tot detelefoongids.nl aankomen. Eerlijk gezegd durf ik er immers mijn vraagtekens voor te zetten. Zijn dat unieke klanten ofwel juist dit aantal bezoeken? En waarom komen die lieden op welke webshop? Omdat op welke manier zoek jij tegenwoordig nog een telefoonnummer op? En met alle bezoekers die op die site komen, hoeveel bemerken er dan daadwerkelijk jouw beurs?

 

 

Aantal klanten zegt weinig tijd


Dit vormt vast indruk teneinde zo betreffende cijfers te coulissen, doch kijk verder vervolgens enig een grote, ruwe cijfers. Enig dit reeks klanten zegt ook niet heel wat. Aangezien:

 

 

Hoeveel aankomen er verder dan een allereerste website?


Hetgeen verrichten ze nader op welke webwinkel?
Op welke manier veelal is ons festival mkb bedrijvengids gemiddeld vertoond?
Kan zijn het het minimale bedrag met € 162 waard?
En wegens een helderheid: een standaard vermelding op detelefoongids.nl is kosteloos. Uiteraard: verdien je die € 162 per jaar terug? Indien je dat minimaal verdubbelt qua winst via welke betaalde vermelding, kan zijn het de moeite waard.

Verder bedrijvengidsen beschikken over mogelijkerwijs heel wat bezoekers, maar…
Aangaande de tientallen bedrijvengidsen die er bestaan, moeten er vast een nodige claimen dat er een x-aantal klanten op hun webwinkel komt. Hiertoe geldt natuurlijk gelijk mits wat er voor De Telefoongids geldt. Dit reeks bezoekers zegt niet zoveel, hoe duidelijk word je en hetgeen levert dit je op? Ook in mijn artikel over “de gemeentegids” vroeg je me alang af wie nu feitelijk je betaalde vermelding tegenkomt.

 

 

Er zijn vanzelfsprekend gegevens


Het grote voordeel met websites is dat daar gegevens zijn. Van ons postercampagne kun jouw enkel schatten hoeveel mensen een poster gezien zouden mogen beschikken over. Bij websites kun jouw per pagina dit aantal bezoekers meten. Zeker een betaalde vermelding moet jouw zeker ook wel statistieken kunnen oplopen betreffende de gevolgen. Yalwa, dat geen voor niets vermeldingen meer aanbiedt, garandeert minstens 1000 klanten per jaar. Op je vermelding. Kan zijn het € 60 waard?

 

 

Enig nog betaalde vermelding op Yalwa


Betaalde vermelding bij Yalwa levert 1000+ bezoekers per jaar op

Goed, en hetgeen afleveren jouw die 1000+ bezoekers op jouw vermelding op vervolgens? Hoeveel daarvan aankomen op jouw webshop en worden tenslotte klant? Dat zijn relevante vragen om te peilen of betalen voor je vermelding immers beslist nuttig is.

Verder belangstelling ik me daarenboven alsnog wel af hoe ze jou verdere vervolgens 1000 bezoekers mogen garanderen…

 

 

Vormt de backlink op detelefoongids.nl alsnog verschil?


Bij enkele gratis vermeldingen krijg jouw ons backlink, en af en toe heb je ons backlink als je betaalt. Op detelefoongids.nl vormt dat nauwelijks verschil. Althans, niet wegens je SEO. Aangezien alhoewel links van waarde zijn wegens het opbouwen over je sites autoriteit, geldt dat doch enorm miniem wegens nofollow-links. En een links op detelefoongids.nl -en de meeste sites bedrijvengidsen- zijn nofollow. Zeker voor een backlink hoef jouw het ook niet te doen.

DTG voegt rel=nofollow toe met link kosteloos vermelding detelefoongids.nl

 

 

Betalen=dofollow-backlink


Wanneer jouw betaalt een websites vermelding, hoort het een dofollow-link te bestaan. Dus een betaalde vermelding op ons online gids zou daarmee iedere keer nofollow moeten zijn. Bij detelefoongids.nl heb je voor een gratis vermelding verder standaard een nofollow-link. Niet gek natuurlijk. Aangezien voor een kosteloos vermelding wél linkjuice en voor een betaalde vermelding nauwelijks linkjuice voelt ook niet goed. Dit enige wat DTG op deze plaats alsnog zou kunnen verrichten kan zijn geen backlink bij ons gratis vermelding en een nofollow-link voor ons betaalde vermelding. Maar ja, ons webwinkel hoort er immers voor tegenwoordig, toch?

 

 

Nauwelijks verschil betaalde ofwel gratis vermelding


Qua backlink kan zijn daar dus geen verschil tussen ons betaalde ofwel gratis vermelding op detelefoongids.nl. Het enig verschil kan zijn meer zichtbaarheid. En daarvan mag je jouw afvragen ofwel dat beslist dit bedrag waard is. Aangezien hoeveel kan zijn het nu eigenlijk en hetgeen gaat het je concreet opleveren?


Jaarlijkse kosten wegens detelefoongids.nl: 162 euro (te duur!)

Doe dit niet voor een link
Opwindend, zo’n link, doch voor heb je die vermelding ook niet benodigd. Echt zo’n nofollow-link ook niet. De kans dat jouw daarmee (zijdelings) SEO-goedkoop haalt met deze nofollow-link is miniem. Lieden welke op speurtocht zijn naar een beurs, en het via zo’n bedrijvengids verrichten, moeten ook niet gauw de link betreffende een webwinkel segmenten. Dit enige voordeel is dat ze naar je webshop aankomen. Doch ga jouw er jaarlijks honderden of zelfs duizenden euro’s aan uitgeven? Aangezien mits jouw voor elke bedrijvengids ons betaalde vermelding neemt, lopen een onkosten flink op. En bestaan dit allemaal beslist potentiële klandizie welke jouw zo op jouw webwinkel ontvangt?

Die spelers komt daar op een webwinkel?
Een enig aanleiding hoezo jouw ons betaalde vermelding zou nemen kan zijn indien enorm helder kan zijn die spelers daar op een bedrijvengids komt en die doelgroep aansluit op jouw doelgroep. Dan kan een prominente vertoning lonend zijn en dus klanten opleveren. Dat zou zo’n online bedrijvengids jouw horen te mogen aantonen betreffende cijfers. En vervolgens alsnog kan zijn dit vermoedelijk afwachten wat het jou echt oplevert. Want: “Behaalde resultaten uit het verleden verlenen nauwelijks garanties wegens een toekomst”, zeker?

Betaal jij vanwege je online vermeldingen of heb jouw het voltooid? Je ben benieuwd of je hier oefening mee hebt, deel welke hieronder, waardoor tevens anderen hier betreffende kunnen leren.


 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Niet bekend Feiten over bedrijvengids”

Leave a Reply

Gravatar